Release YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - Printable Version +- Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv) +-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33) +--- Forum: Add-on Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=27) +---- Forum: Video Add-ons (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=154) +---- Thread: Release YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) (/showthread.php?tid=200735) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
|
RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - ryadre - 2016-02-22 (2016-02-22, 01:09)finalmakerr Wrote: If you follow the 2 min video and spend 10 mins - YouTube plugin will work as before and better (less users on API). Awesome, this worked for me really easily on my win 10 laptop. Now I just have to do it on my minix android box at home (which I tried doing a previous more dificult way which didnt work for me.) Thanks heaps! RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - parker.hugh - 2016-02-22 (2016-02-22, 01:09)finalmakerr Wrote: If you follow the 2 min video and spend 10 mins - YouTube plugin will work as before and better (less users on API). Thanks for your fix, I have had problems with the previous method, most categories played ok except two gave me errors ... Code: Browse channels = Exception in ContentProvider, Unknown Kind" Now after following your instructions, I have all categories playing ok, MANY THANKS FOR YOUR SOLUTION. EDIT: I have installed your fix on my Kodi 16.0 installed on Linux Mint, now I need to try it on my Raspberry Pi2 in morning. RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - sevo - 2016-02-22 Well, my 5.1.16 auto-updated and nothing was working.. I tried to "Sign out" but only received a Kodi error of "Login failed" (weird). I tried 3 or 4 times.. Then I exited Kodi, and re-started it, and started YouTube which asked if I wanted to run the Auto-Setup which I did, after which I noted I was not logged in to my YT acct. I tried search and Browse Channels and got errors. I logged in and activated twice as required, and everything works again, EXCEPT "Live", which gets the familiar "Project marked for deletion". Even "Browse Channels" works. SO, I too wonder if the *.17 I got from the repo came from one of the users in this thread.. RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - neo_ - 2016-02-22 So Long, and Thanks for All the Fish. This is the only downfall you get free OpenSource software. One day, you will wake up and without a previous notice you will find something suddenly depreciated. Thanks for your previous plug-in work, and good luck onto your new venture. RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - jdf76 - 2016-02-22 You need to delete the youtube directory in the $(kodiprofile)/userdata/addon_data/plugin.video.youtube. It's pulling a token thats since been deleted. Unfortunately it will prompt you to do the setup over, but it will fix it. Jeff (2016-02-22, 04:10)sevo Wrote: Well, my 5.1.16 auto-updated and nothing was working.. RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - kasmca - 2016-02-22 To anyone who has stated that 5.1.17 works for them. Does "My Subscription" also work? Mine comes up blank. RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - touser - 2016-02-22 (2016-02-22, 06:39)kasmca Wrote: To anyone who has stated that 5.1.17 works for them. Does "My Subscription" also work? Mine comes up blank. Just wanted to say that 5.1.17 on jarvis (shield tv) with custom login_client.py credentials also does NOT work with "My Subscriptions". I'm curious what we're missing? I made sure to completely delete the addond and addon_data folders for the plugin as well before making the modifications. RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - sevo - 2016-02-22 (2016-02-22, 04:57)jdf76 Wrote: You need to delete the youtube directory in the $(kodiprofile)/userdata/addon_data/plugin.video.youtube. It's pulling a token thats since been deleted.The only place there is a "youtube" directory is in ....kodi/addons/plugin.video.youtube/resources/lib/ This is Android KK, so, there is a "plugin.video.youtube" folder as above, AND a "plugin.video.youtube" folder in .kodi/userdata/profiles/sevo/addon_data, BUT in the latter there is NO "youtube" folder to be found. I backed up and deleted the only "youtube" subdirectory I initially mentioned and the plugin doesn't start without it so that's not the solution. Perhaps you meant to delete the entire "plugin.video.youtube" from .kodi/userdata/profiles/sevo/addon_data? Again, the ONLY thing not working for me is "Live" RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - otheym - 2016-02-22 I am not going to bother with all that. You tube has made it impossible for those of us who are not code warriors so I will abandon Kode and use the you tube app for windows 10 which works quite well. Goodbye. RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - farbot - 2016-02-22 (2016-02-22, 07:05)touser Wrote:(2016-02-22, 06:39)kasmca Wrote: To anyone who has stated that 5.1.17 works for them. Does "My Subscription" also work? Mine comes up blank. Hello, same here. Using Jarvis on Windows 10, My Subscriptions is blank as well, I also deleted both addons before installing the fix and deleted the settings, then after logging in, My Subscriptions is blank. Thanks in advance to the code warrior who can help us out! RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - xWeegix - 2016-02-22 *This fix* worked like a charm although my login settings broke just after the keys became invalid so I had to delete them from the userdata folder. >.< Made my own keys and the like so I don't have to worry about the filled quota problem. Thanks activoice and the other helpful peeps! Edit: This was on Kodi 14.2 helix, YT addon 5.1.17, and on Win8.1 RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - richardb70 - 2016-02-22 (2016-02-22, 12:09)otheym Wrote: I am not going to bother with all that. You tube has made it impossible for those of us who are not code warriors so I will abandon Kode and use the you tube app for windows 10 which works quite well. Goodbye. Why don't you rollback to 5.1.16 and use your own keys like a lot of us are doing? You don't need to be a "code warrior", the only code change involves editing a single python file and doing some string replacing. Then you're sorted (and I'd change your plugin version to something like 5.2.16 at the same time). RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - Hablaras - 2016-02-22 (2016-02-22, 13:37)farbot Wrote:(2016-02-22, 07:05)touser Wrote:(2016-02-22, 06:39)kasmca Wrote: To anyone who has stated that 5.1.17 works for them. Does "My Subscription" also work? Mine comes up blank. Same here, My Subscriptions is blank on Raspberry Pi2 OSMC Kodi 16.0 Jarvis (released today) with 5.1.17, even after following the complete activoice and finalmakerr (and his version) tutorials (with and without using my own API keys.) A lot of the other youtube sections work, but not My Subscription and Popular Right Now RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - RickGAE - 2016-02-22 I'm create an add-on with a YouTube playlist. Now I want to play the playlist standard in a random order, in a shuffle so. Is that possible? This is the Python code: ******************* RE: YouTube (IMPORTANT - READ FIRST POST) - misa - 2016-02-22 (2016-02-22, 15:41)RickGAE Wrote: I'm create an add-on with a YouTube playlist. Now I want to play the playlist standard in a random order, in a shuffle so. Is that possible? It's loaded with crap pirated content |